Thursday 26 March 2009

Vreau sa pornesc un trend

Si trendul va fi...ta na na nam....tenisii albi! Eu am tenisi albi. Am avut in fiecare vara. Vreau sa aveti si voi tenisi albi. O singura pereche fiecare, ca sa aiba personalitate, sa o imprumute pe a voastra si sa ii purtati cu voi in toate aventurile, explorarile, excursiile, nebuniile si ploile verii. Pentru ca da, stiu deja ca daca ma incalt in tenisi albi, va ploua in ziua respectiva si chiar daca se intampla sa nu ploua, cineva tot ma va calca pe varful piciorului si va trebui sa-i pun din nou la masina, dar intre timp toata lumea ii va remarca si admira, iar eu ii voi privi amuzata pe trecatorii admiratori din spatele ochelarilor de soare.
Asa ca, go buy tenisi albi!

Monday 23 March 2009

Explorare urbana: parfum pentru Val

N-am mai facut explorare urbana de cand m-am mutat pe MV.  Atunci am batut strazile din jurul casei ca sa ma acomodez, sa ma instalez comfortabil in gandul ca acolo voi locui de-atunci inainte...In seara asta am facut explorare urbana vrand-nevrand. Am pornit la hoinareala cu Val, prin Satul Francez, in cautarea faimosului duty-free din care sa luam parfumul verii...pentru Val. Am cautat panoul verde pe care sa scrie "Satul Francez". L-am gasit...in mai multe locuri. Ne-am luat dupa mine - am luat-o gresit. Ne-am luat dupa Val - am reusit sa ajungem inainte de a se inchide.

E foarte frig in Satul Francez si multa lume face jogging si daca opresti pe cineva sa intrebi incotro trebuie sa mergi, n-o sa-ti cunoasca limba, dar o sa te descurci, asa cum te descurci in vacanta, intr-o tara straina.

Important este ca am gasit parfumul verii pentru Val. Si am luat mult. Cam pentru 3 veri. Oare Val o sa se plictiseasca de el inainte de a-l termina?

Mais...une splendeur perfectionné nécessite un élixir de merveilles.